fbpx

Unna dig hälsosam mat tillagat med kärlek

Spännande smaker för alla åldrar

Nyheter

Det senaste hos Salads and Smoothies

Salads and smoothies cykel

13 mars 2020

Coronaviruset

Angående Coronaviruset covid-19: Vi följer folkhälsomyndighetens uppdateringar och riktlinjer kontinuerligt. Personalen i våra restauranger har blivit informerade om att vara extra noga med hygien och handtvätt, även om vi såklart alltid ser till att arbeta med rena händer och handskar när vi jobbar med livsmedel. Vi vidtar även extra säkerhetsåtgärder om någon i personalen skulle bli sjuk eller komma tillbaka från en utlandsresa.

För mer information, läs här: https://www.folkhalsomyndigheten.se/covid-19/

Springtime smoothie

2 mars 2020

Springtime

Vårsmoothien SPRINGTIME — som att dricka en fruktsallad! Den innehåller päron, melon, ananas, banan & äppelmust.

Juice med rescued logo

12 februari 2020

Rescued

30% av all odlad frukt slängs! Numera kan du köpa juice från Rescued hos oss och på så sätt hjälpa till att ta vara på frukt som annars hade slängts. Företaget från Helsingborg gör juice på frukt med skönhetsmärken och det lilla svinnet komposteras till ny jord. Det är hållbart och framför allt gott!

Gimber tea

7 januari 2020

Gimber tea

Te från Gimber med smak av ingefära och citron finns nu i Malmö City!

Ramen

11 december 2019

Ramen

Malmö City har börjat servera ramensoppa! Serveras med ramennudlar, kyckling, ägg, salladslök, pak choi, böngroddar och koriander. Smaklig måltid!

Vintersmoothie winter wonders

29 november 2019

Winter wonders

Vår nya säsongssmoothie Winter Wonders är här! Med inspiration från julens smaker innehåller den apelsinjuice, kryddnejlika, granola, banan, mango och Sproud ärtdryck.

Linsgryta DHAL

23 september 2019

Dhal

Nu finns vår varma linsgryta DHAL i de flesta av våra restauranger! Den serveras med varmt svart ris, romansallad, babyspenat, rödkål, gurka, koriander, chiliseasoning och saltrostad mandel. (Vegansk & glutenfri)

Smoothie autumn dream

16 september 2019

Autumn dream

Vår nya höstsmoothie är här! Ett nyttigt snack med en ljuvlig smak av äppelpaj. Den innehåller äpple, kanel, granola, banan, sproud ärtdryck & äppelmust.

Beställ mat